nuffnang

nuffnang LR

Tuesday, May 31, 2011

Tangan Bieber









This time lain sikit. dapat ni daripada splashnews, kalau tanya kaum hawa siapa tak kenal justin bieber. aku pun sebenarnya tak kenal pun dan tak mau kenal. Jadi just want to share just few pictures for die hard fan or some say have crush on him. here goes. tak tau la kenapa nak bubuh gambar ni, anda tengok sendiri dan bak kata nabil "lu pikirlah sendiri"...
heroin
agak-agaknya peminat kenal si heroin ni kot. kalau tak kenal the clue is gomez. 




hawaii

saja je smallsized
the first day readers je yang sempat tengok gambar besar, tapi dah di minimize size sebab gambarnya tak sesuai. maybe gambar ni akan masuk entertainment mag this week, or june 2011. 
ps: speecless, wa cakap lu. peminat, don't get angry with me, get angry with him wahahaha >:) devil
ps2: a bit off track with next episode will be posted soon, stay tune!

2 comments:

  1. Woah. Bieber FEVER? hahahaha whre did u get those photos?

    ReplyDelete
  2. splashnews people paparazzi, maybe i should remove this photo.. tak sesuai

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pages