nuffnang

nuffnang LR

Sunday, July 03, 2005

Satu Cerita di Suatu Hari







satu hari minggu lepas ada seorang awek ajak aku teman dia minum di klcc, so aku pun on ajela... kena plak petang tu keje abis awal.. macam tau-tau jek org ada plan petang tu.. so i sms la plan memang jadik...

petang tu dia suh tunggu kat mandarin oriental KLCC.. aku lalu jek depan mandarin oriental tetiba rasa ada satu bayangan mengekori... sekali toleh... jeng jeng... its her! mak ai.. parking kat jockey mandarin oriental! pergh... bila nampak dia rasa macam nak pengsan sekejap... muka memang muka macam teen japanese.. so that day pegi la makan2 kat foodcourt KLCC.. pas makan & solat maghrib pegi jalan2 kat dalam klcc pastu jalan2 kat klcc park.. one thing yg aku perasan ramai couple lain yg dok tenung aku.. agaknye awek ni lawa sgt kot.. ah lantaklah..


later2 dok berbual kat depan klcc fountain.. dia dok tengok2 kat 3 towers, 2 klcc tower and one maxis tower. what she says about maxis tower is that building looks like a piece of cake yang dah kena makan kat orang... hahhaha


i have a great time that night.. i never dream of walking with such a beautiful lady like her... if my friends see me with her sure diorang tak percaya. i know she could be a great friends.... it is a nice thing to hear her voice and laughter... but for sure she will give a comment for this blog... jgn marah aaa

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. hehehe... alamak cemana bleh tau ni ek??
    alamak kantoi kantoi...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pages