nuffnang

nuffnang LR

Sunday, January 08, 2012

Komik: tipah tertipu

Trying to do something different this time. cerita ni aku pernah cerita dalam interview kerja, lawak zaman sekolah arab dulu. kenapa interviewer suruh buat cerita lawak bahasa arab, aku pun tak tahu. But this is the story I tell in this reality world. but it does not happened to me sebab aku memang faham my third language.










(kalau korang cakap ana qirdatun ertinya 'aku beruk')
Kalau nak cakap I love u dalam bahasa arab senang je. cuma cakap "uhibbuki" (kepada awek) kalau awek nak cakap kat boyfriend cuma "uhibbuka". In real life, Eric pernah menjadi Jai dalam komik diatas! hehehe...
Moral of the story?
read (Tipah Tertipu Lagi)
Home

4 comments:

  1. hahaha.. kawan-kawan kita, kalau ada peluang, mmg ada je nak pekena kita.

    ReplyDelete
  2. haha seyes muka mase tuh bajet cool...

    ReplyDelete
  3. hakhakhak... siyut punya kawan.... huhuhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pages