nuffnang

nuffnang LR

Saturday, March 10, 2012

Trip to Bahrain II

Ni adalah kali kedua aku berjalan-jalan ke Bahrain kira jelajah keliling pulau gak lah. habis merata tempat pusing. last week ribut pasir apa pun tak nampak kan? kalau tak baca yang first trip sila klik sini Jalan-Jalan di Bahrain. jadi hari ni nak share gambar-gambar yang sempat di snap. 
Inilah dia Ibu kota Bahrain, Manama
Eco-friendly Significant Bahrain Landmark
Bahrain World Trade Center (Side View)
Front View : Clean Energy Source 3 Wind Turbine
Satu lagi landmark Bangunan berkembar
Bahrain Financial Harbor-BFH (side View)

BFH (Front View)

Sheikh Isa Causeway Bridge


Recognize this? you will see this in Formula1 Bahrain Grand Prix
Moto: Home of Motorsport In Middle East.






Bahrain F1 circuit ni banyak persamaan dengan F1 circuit kat sepang sebab masa aku kerja kat sepang circuit dulu diorang bagitau designer Sepang Circuit dengan Bahrain Circuit ni orang yang sama.


All rite, that's all for now, ada cerita yang bakal menyusul jika eric sempat karang malam ni and will be published tomorrow morning. Adios Amigos!


next trip click Doha
Home

1 comment:

  1. bestnye dapt melancong..aku dalam negare pon x habes lg

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pages