nuffnang

nuffnang LR

Wednesday, August 31, 2011

Perutusan Aildilfitri 2011

Di kesempatan ini saya malas nak susun sepuluh jari sebab korang bukan nampak pun kan? dan korang pun bukannya yang dipertuan Agong sampai aku nak susun sepuluh jari nak mengadap bersalam. pertama sekali aku nak mintak maaf zahir dan batin keatas mereka-mereka yang mengenali dan tidak mengenali penulis blog ini atau nama samarannya eric. minta maaf juga kepada mereka-mereka yang telah di kutuk sepanjang penulisan di dalam blog ini secara direct dan indirect, sesungguhnya saya juga manusia yang punyai banyak kekurangan.

tidak lupa kepada rakan-rakan di saudi arabia, other middle east area, yang tak balik tu bila lagi nak rasa beraya kat negara lain, yang rayanya tak semeriah macam raya kat malaysia kan? kalau dah lama tak balik tu, bawak-bawaklah diri balik jumpa mak ayah dan family. 

yang dok kat US, UK Autralia dan lain-lain, kesian.. dah la kena keje (selasa) nak wat cemana dok negara sana, nak tunda summer holiday dah lepas, tunggu winter je la kot. 

yang mana aku ada hutang (walau aku normally tak berhutang) jika ada silalah tuntut. lastly selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pages